Det senaste året var ett bra år för oss, liksom året innan. Totalt sett var 184 000 unika besökare inne och läste sammanlagt 407 000 texter under 2019.

Det är givetvis kul att allt fler hittar till sekotidningen.se och att de stannar längre på sidan och läser fler texter.

Men egentligen är det inte konstigt, eftersom Sekotidningens två journalister, Karin Lindgren Strömbäck och Salomon Rogberg, skriver initierat och intressant från Sekos olika områden och hittar spännande personer att intervjua. De levererar reportage och nyheter som sällan finns på annat håll och som därför är viktiga.

Sedan vi gjorde om vår site för ett par år sedan har vi satsat allt mer, och som synes med allt större framgång, på webben. Men det aldrig så väl skrivna behöver presenteras på ett lika bra sätt. Och för det svarar vår webbredaktör, Jesper Björnstedt.

Det sägs att webben är bäst för nyheter, därför vill jag tipsa om att gå in på vår hemsida, klicka på fliken ”Reportage” och jag kan garantera att, nästan, alla hittar något.

Ett bra sätt att hålla koll på vad vi gör är att prenumerera på vårt nyhetsbrev och att gilla oss på Facebook.

Jag vill också uppmana alla att höra av sig till oss. Kom med tips och idéer, beröm eller kritik. Skriv insändare och kommentarer.

Mest lästa:

Flaggvakten Teodor mejades ned på jobbet

Trots järnvägssatsning – banarbetare varslas

Konduktör fick inte gå på toaletten – svimmade

Sömnforskare: Det här ska du tänka på om du jobbar natt

Så blir arbetslösa en kassako för bemanningsbolag

Filosofen Jonna Bornemark tar strid mot mäthysterin

Emma Frans: Vi måste skilja vetenskap från trams

Viking Cinderellas personal vädjar om hjälp

Facket rundades i beslut om post varannan dag

SJ inför könsneutral uniform