En riktigt ruggig historia.

Kriminalinspektör Malin Fors kallas till ett mord på ett gift par, Patrick och Cecilia Andergren. De är mördade i sin jacuzzi. Den tekniska undersökningen tyder på att de inte gjort något motstånd eller försökt skydda sig mot mördarens kulor. Polisen drar slutsatsen att paret kände mördaren.

Det som skapar förvirring är att deras femåriga adoptivdotter Ella är försvunnen. Ett intensivt sökande tar vid. Polisen hoppas i det längsta att hon är hos släktingar eller på dagis. Men hon är borta och ingen har någon idé om var hon kan vara.

Genom förhör kommer det fram att Cecilia och hennes syster inte har dragit jämnt på många år. En avundsjuka när det gäller pengar är grogrunden till det hela. Cecilia och hennes lilla familj har levt ett gott liv medan systern inte lyckats lika väl. Polisen misstänker att det kan vara ett utpressningsförsök som misslyckats.

Sanningen är bra mycket hemskare än så.

Medan polisen försöker lösa mordet och letandet efter Ella pågår brottas Malin med sin alkoholism och dottern som tycker att Malin sviker henne ständigt.