Solen skiner det är behagligt varmt och ljuden från havets vågor smeker själen. Här sitter jag, fri likt en fågel som seglar på starka vingar där uppe i skyn. Jag är pensionär sedan ett antal år och gör endast det jag känner för, ingen förutom min kära fruga, ger mig några order.

Jag tänker på er alla där ute som kämpar och sliter dag efter dag i en allt stressigare värld. Men snart är det val igen, det är bara från denna skrivandets dag, endast 457 dagar kvar till valet som sker 2022-09-11.

De tror att vi alla bor i staden och lever på luft och skitigt vatten.

Blir det bättre efter nästa val? Knappast troligt men vi kan väl ändå försöka att hjälpa till. Vilken färg ska det vara på en knegares parti? Vet ej, men det finns flera färger att välja på. Jag gillar naturen, så grön färg älskar jag men att rösta på miljöpartiet?? Nej nej, de lever i drömmarnas värld och tillhör inte verkligheten.

Men de blåa då? Om jag skulle rösta på blått, då hoppar farsan ur graven och spöar skiten ur mig. KD eller SD då? Jäklar, jag kan inte se, ens förstå, vad jag skrev.

Se upp för SD:s säck

Men ljuvlig röd färg då? Den färgen har bleknat så den varken syns eller hörs, men kan med hårt arbete från dig och mig kanske återuppstå. Det kommer att ta väldigt lång tid, helt klart.

Den röda färgens förespråkare har fått tydliga problem. Dessa vet ej längre vad det vanligt arbetande folket är för ena. De tror att vi alla bor i staden och lever på luft och skitigt vatten.

Tydligt är att väldigt många av oss knegare tycks gå på SD:s formidabla språkkunskap när det gäller att uttrycka sig på ett sådant sätt att även arbetare fastnar i deras lockande väljarsäck. Att vända den trenden kan bli svårt, men om de så kallade vanliga arbetarpartierna vaknar upp ur sin sinnesslöa sömn och slutar leka med borgarpartierna, då som först kan det bli annat liv i skällan.

Herr Stefan var bra en gång

Herr Stefan, den mjuka fina ledaren av sossepartiet var bra en gång för åratal sedan, när han som arbetarlärling smekte metallfackets ord och regler. Men numera är han bara ett minne blott från den kämpande tiden. Ett arbetarparti måste för bövelen arbeta för arbetarna. Det går inte att smeka de blå vindarnas partier, då försvinner partiet bort bland de andra soporna som ligger där borta på tippen.

Fostra våra arbetarpartier så förstår verklighetens villkor.

Nu är det så här, om inte vi alla vaknar upp och inser faran som högervindarna för med sig liknade den värsta Coronasmitta, då kommer vårt kära land gå i stöpet. Om sossarna tar tag i vålds- och kriminalitetsproblemen vi har i landet på ett kraftfullt sätt, då kommer väljarna tillbaka till arbetarnas parti. Även arbetarnas partier måste ju begripa att om kriminaliteten fortsätter kommer det övergå till våld på gator och torg liknande det våld som finns där borta i främmande länder.

Vakna kära vänner, hjälp till att fostra våra arbetarpartier så förstår verklighetens villkor.

Stolt arbetare