Det är ovanligt att franska fängelsevakter och advokater skanderar slagord tillsammans.
Men det har de gjort den här veckan. 18 fack, som organiserar olika yrkesgrupper inom rättsväsendet, gick ut i gemensamma protester på tisdagen.
– Ja, det är unikt, vilket är ett bevis på hur allvarlig situationen är, säger Céline Verzeletti på väg till en uppvaktning av justitieministern.
Hon är ordförande i CGT:s federation för fängelsepersonalen, och säger att anställda inom hela kedjan från domstolarna till fängelserna är nertyngda av arbete. En del franska fångvårdsanstalter har nästan dubbelt så många interner, som de är byggda för.
Förra året väckte också en självmordsvåg bakom murarna stor uppmärksamhet.
Räknat per invånare är det franska justitiedepartementets budget knappt hälften så stor som till exempel Tysklands.
– Trots löften om förbättringar blir arbetsvillkoren allt sämre, säger Céline Verzeletti.
Men veckans protester gäller inte bara situationen för personalen. Facken hävdar att rättsäkerheten är i fara, och är missnöjda med flera reformer som högerregeringen har satt i rullning.
Det handlar om allt från en sammanslagning av domstolar, till förändringar i lagstiftningen och en ny ordning i domstolarnas arbete. Domarna anser till exempel att högerregeringen motarbetar deras oberoende ställning gentemot den politiska makten.
Fängelsepersonalen är orolig för att en allt större del av deras jobb ska övergå i privat regi. Och mot planer på en stor omstrukturering av landets fängelser.
– Ja, man vill lägga ner små fängelser och istället bygga större enheter. De kräver mindre personal och innebär en ännu värre avhumanisering av institutionerna, säger Céline Verzeletti.