Johanna lever sedan länge ensam med sina två tonårsdöttrar på Lyckostigen.

Exmaken Calle har börjat ett nytt liv i Stockholm. Han klättrar på karriärstegen och hoppas bli delägare i tandläkarpraktiken där han jobbar. Han har ett mysigt liv tillsammans med Fanny på en av Stockholms finare adresser. För Calle är det viktigt att ha rätt statusprylar.

Johanna kan inte kosta på sig samma lyx. Som behandlingsassistent har hon fullt sjå med att få sin ekonomi att gå ihop. När Calle drar in de extra pengar han gett henne varje månad rasar ekonomin i botten.

Varje vecka spelar hon på Lotto med några av sina väninnor men vänskapen sätts på prov när hon upptäcker att en av döttrarna blir mobbad i skolan. Antagonisterna är barn till några av väninnorna. Johanna bestämmer sig för att spela på Lotto själv denna gång – och vinner 20 miljoner.

När inte skolan tar tag i mobbningen som pågår mot en av döttrarna bestämmer sig Johanna för att flytta. Hon köper en exklusiv vindsvåning i samma fastighet som Calle och Fanny.

Nu kan tjejerna få en nystart och träffa sin pappa lite oftare. Calle är den som får det jobbigast med den nya situationen. Hur ska de alla få sina liv att gå i takt?