Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Sött och gott i New York

Sweet spots of new york av Roy Fares, Bonnier Fakta

9 juni 2016 15:35

Så har konditorn Roy Fares kommit ut med ännu en bok med de ljuvligaste och bästa bakverken i New York.

Boken är en resa bland konditorier och andra ställen där det serveras sötsaker i New York.

Det är både en beskrivning av hur man gör dessa bakverk samt deras historia. Det finns dess­utom adresser till konditorierna han skriver om, om man nu ändå ska till New York!

Bland annat beskrivs klassiska amerikanska pajer, cheesecakes och doughnuts. Givetvis är boken rikt illustrerad med vackra bilder som retar smaklökarna.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Ätandet blev ett skydd mot övergrepp

Hunger historien om (min) kropp av Roxane Gay, Albert Bonniers förlag Läs mer

Mysterium med trådar bakåt i historien

Skuggan av tvivel av Peter Robinson, Forum Läs mer

Turkiets utveckling ur olika perspektiv

En främmande känsla av Orhan Pamuk, Norstedts Läs mer

Om sexhandeln och dem som utnyttjas

Aldrig mer av Sara Larsson, Norstedts Läs mer

Oförmåga till kärlek på 30-talet

Solidärer av Anna Jörgensdotter, Albert Bonniers förlag Läs mer

Överlevare berättar om vägen tillbaka

Och du kom inte tillbaka av Marceline Loridan-Ivens, Natur & Kultur Läs mer

Advokat försöker hjälpa tyst pojke

Bara ett barn av Malin Giolito, Wahlström & Widstrand Läs mer

Adressboken berättar Doris livshistoria

Den röda adressboken av Sofia Lundberg, Forum Läs mer

Teaterchef tar hjälp av fångar för att hämnas

Häxyngel av Margaret Atwood, Wahlström & Widstrand Läs mer

Brottssyndikat dödar kasinomotståndare

Visselblåsaren av John Grisham, Albert Bonniers förlag Läs mer