Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Sött och gott i New York

Sweet spots of new york av Roy Fares, Bonnier Fakta

9 juni 2016 15:35

Så har konditorn Roy Fares kommit ut med ännu en bok med de ljuvligaste och bästa bakverken i New York.

Boken är en resa bland konditorier och andra ställen där det serveras sötsaker i New York.

Det är både en beskrivning av hur man gör dessa bakverk samt deras historia. Det finns dess­utom adresser till konditorierna han skriver om, om man nu ändå ska till New York!

Bland annat beskrivs klassiska amerikanska pajer, cheesecakes och doughnuts. Givetvis är boken rikt illustrerad med vackra bilder som retar smaklökarna.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Praktisk handbok för att bemöta härskartekniker

Fem härskartekniker - Femtio motståndsstrategier av Sara Berg, Rebecka Bohlin, Ordfront Läs mer

Läsvärt om klass, hudfärg och vänskap

Swing time av Zadie Smith, Bonniers Läs mer

Vem vill viskaren något ont?

Viskaren av Karin Fossum, Forum Läs mer

Alltid redo för det värsta

Prepping av Anna-Maria Stawreberg Norstedts Läs mer

Lisbeth Salander i kvinnofängelse

Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz, Norstedts Läs mer

Kamp mot klockan i Kabul

Fyra dagar i Kabul av Anna Tell Wahlström, Widstrand Läs mer

Mörka hemligheter i hockeyns värld

De sju som såg av Denise Rudberg, Forum Läs mer

Med Shakespeare som förebild

Honung och ättika av Anne Tyler, Wahlström & Widstrand Läs mer

Vad hände för tjugo år sedan?

Gänget av Katarina Wennstam, Albert Bonniers förlag Läs mer

Nya fall för cold case-gruppen

I stoft och aska av Anne Holt, Piratförlaget Läs mer