Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Ätandet blev ett skydd mot övergrepp

Hunger historien om (min) kropp av Roxane Gay, Albert Bonniers förlag Läs mer

Mysterium med trådar bakåt i historien

Skuggan av tvivel av Peter Robinson, Forum Läs mer

Turkiets utveckling ur olika perspektiv

En främmande känsla av Orhan Pamuk, Norstedts Läs mer

Om sexhandeln och dem som utnyttjas

Aldrig mer av Sara Larsson, Norstedts Läs mer

Oförmåga till kärlek på 30-talet

Solidärer av Anna Jörgensdotter, Albert Bonniers förlag Läs mer

Överlevare berättar om vägen tillbaka

Och du kom inte tillbaka av Marceline Loridan-Ivens, Natur & Kultur Läs mer

Advokat försöker hjälpa tyst pojke

Bara ett barn av Malin Giolito, Wahlström & Widstrand Läs mer

Adressboken berättar Doris livshistoria

Den röda adressboken av Sofia Lundberg, Forum Läs mer

Teaterchef tar hjälp av fångar för att hämnas

Häxyngel av Margaret Atwood, Wahlström & Widstrand Läs mer

Brottssyndikat dödar kasinomotståndare

Visselblåsaren av John Grisham, Albert Bonniers förlag Läs mer