Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Polisdotter försvinner efter eldhärjad fest

Det du inte vet av Anna Jansson, Norstedts Läs mer

Vad hände egentligen med försvunna Lila?

Det förlorade barnet av Elena Ferrante, Norstedts förlag Läs mer

Invånarnas lojalitet sätts på prov

Björnstad av Fredrik Backman, Piratförlaget Läs mer

Missnöjd doktorand låser in handledaren

En enastående karriär av Martin Engberg, Norstedts Läs mer

Hur långt är den nya chefen beredd att gå?

Gränslösa av Carolina Neurath, Piratförlaget Läs mer

Dagen med älskaren förändrade deras liv

Mödrarnas söndag av Graham Swift, Albert Bonniers förlag Läs mer

Märkliga fall bär spår av gamla synder

Syndafloder av Kristina Ohlsson, Piratförlaget Läs mer

Vampyrer – finns de verkligen?

Törst av Jo Nesbø, Albert Bonniers förlag Läs mer

Grammatik kan faktiskt vara kul

Grejen med substantiv av Sara Lövenstam, Piratförlaget Läs mer

Mycket på spel för Avdelning Q

Selfies av Jussi Adler-Olsen, Albert Bonniers förlag Läs mer