Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

För dig som arbetar med service och kommunikation
Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Vampyrer – finns de verkligen?

Törst av Jo Nesbø, Albert Bonniers förlag Läs mer

Grammatik kan faktiskt vara kul

Grejen med substantiv av Sara Lövenstam, Piratförlaget Läs mer

Mycket på spel för Avdelning Q

Selfies av Jussi Adler-Olsen, Albert Bonniers förlag Läs mer

Maränger på många sätt

Baka som en stjärna av Shireen Selfelt, Bonnier Fakta Läs mer

Från jeans och tröja till extrem islamism

Två systrar av Åsne Seierstad, Albert Bonniers förlag. Läs mer

De två väninnorna lever skilda liv

Den som stannar, den som går av Elena Ferrante, Norstedts. Läs mer

Kriminella bröder kämpar på

En bror att dö för av Roslund & Thunberg, Piratförlaget. Läs mer

Under ytan mellan mor och dotter

De behövande av Helena von Zweigbergk, Norstedts. Läs mer

Havet är ständigt närvarande

Sjövägen till Sverige, från 1500-talet till våra dagar av Simon Ekström, Leos Müller, Tomas Nilsson, Universus Academic Press. Läs mer

Ett vykort från det förflutna

Nära dig av Lucie Whitehouse, Etta förlag. Läs mer