Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Uppdrag: att hålla ihop familjen

Mellan himmel och Lou av Lorraine Fouchet, Sekwa Läs mer

Konsten att kallprata

Och bilen går bra? Av Niklas Källner, Bonnier Fakta Läs mer

På flykt från sitt förflutna

Farofylld överfart av Rachel Rhys, Etta förlag Läs mer

Dagdrömmer om otrohet

Nej och åter nej av Nina Lykke, Wahlström & Widstrand Läs mer

Nesbø tar sig an Shakespeare

Macbeth av Jo Nesbø, Wahlström & Widstrand Läs mer

Märklig berättelse om ett terrordåd

De kommer att drunkna i sina mödrars tårar av Johannes Anyuru, Norstedts Läs mer

Humoristiskt om Landet lagom

Boken om lagom av Göran Everdahl, Norstedts Läs mer

Ätandet blev ett skydd mot övergrepp

Hunger historien om (min) kropp av Roxane Gay, Albert Bonniers förlag Läs mer

Mysterium med trådar bakåt i historien

Skuggan av tvivel av Peter Robinson, Forum Läs mer

Turkiets utveckling ur olika perspektiv

En främmande känsla av Orhan Pamuk, Norstedts Läs mer