Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Med Shakespeare som förebild

Honung och ättika av Anne Tyler, Wahlström & Widstrand Läs mer

Vad hände för tjugo år sedan?

Gänget av Katarina Wennstam, Albert Bonniers förlag Läs mer

Nya fall för cold case-gruppen

I stoft och aska av Anne Holt, Piratförlaget Läs mer

Högt pris för att bli accepterad

Tjockdrottningen av Moa Herngren, Norstedts Läs mer

För alla som någon gång handlar

Lösa förbindelser av Jenny Wrangborg, redaktör, Leopard förlag Läs mer

Om kärlek, hockey och att välja sida

Vi mot er Fredrik Backman, Forum Läs mer

En fårskötares betraktelser

Fårdagboken av Axel Lindén, Albert Bonniers förlag Läs mer

Polisdotter försvinner efter eldhärjad fest

Det du inte vet av Anna Jansson, Norstedts Läs mer

Vad hände egentligen med försvunna Lila?

Det förlorade barnet av Elena Ferrante, Norstedts förlag Läs mer

Invånarnas lojalitet sätts på prov

Björnstad av Fredrik Backman, Piratförlaget Läs mer