Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-523 53 76

Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Praktisk handbok för att bemöta härskartekniker

Fem härskartekniker - Femtio motståndsstrategier av Sara Berg, Rebecka Bohlin, Ordfront Läs mer

Läsvärt om klass, hudfärg och vänskap

Swing time av Zadie Smith, Bonniers Läs mer

Vem vill viskaren något ont?

Viskaren av Karin Fossum, Forum Läs mer

Alltid redo för det värsta

Prepping av Anna-Maria Stawreberg Norstedts Läs mer

Lisbeth Salander i kvinnofängelse

Mannen som sökte sin skugga av David Lagercrantz, Norstedts Läs mer

Kamp mot klockan i Kabul

Fyra dagar i Kabul av Anna Tell Wahlström, Widstrand Läs mer

Mörka hemligheter i hockeyns värld

De sju som såg av Denise Rudberg, Forum Läs mer

Med Shakespeare som förebild

Honung och ättika av Anne Tyler, Wahlström & Widstrand Läs mer

Vad hände för tjugo år sedan?

Gänget av Katarina Wennstam, Albert Bonniers förlag Läs mer

Nya fall för cold case-gruppen

I stoft och aska av Anne Holt, Piratförlaget Läs mer