Meny

Tipsa ossom nyheter

Maila eller ring 070-242 22 56

För dig som arbetar med service och kommunikation
Boktips

Komponera måltider till rätt musik

Lördagkväll med mat och vin av Håkan Larsson, Bonnier Fakta

25 oktober 2013 12:16

En annorlunda kokbok med både musikinspiration och vinförslag.

I boken finns 80 rätter fördelade på förrätter, varmrätter och efterrätter. Varje rätt är rankad från 1 till 5 poäng efter arbetsinsats och mättnadsgrad. Med det som hjälp kan du själv räkna ihop och se hur din måltid blir. En trerätters som kommer upp i totalt 12 poäng kan nog anses vara i mastigaste laget.

Varje varmrätt har dessutom parats ihop med musik för att ge den rätta matlagningskänslan.

Relaterade ämnen

Dela det här

Kommentera

Klicka här för att läsa våra villkor för kommentarer.

Från jeans och tröja till extrem islamism

Två systrar av Åsne Seierstad, Albert Bonniers förlag. Läs mer

De två väninnorna lever skilda liv

Den som stannar, den som går av Elena Ferrante, Norstedts. Läs mer

Kriminella bröder kämpar på

En bror att dö för av Roslund & Thunberg, Piratförlaget. Läs mer

Under ytan mellan mor och dotter

De behövande av Helena von Zweigbergk, Norstedts. Läs mer

Havet är ständigt närvarande

Sjövägen till Sverige, från 1500-talet till våra dagar av Simon Ekström, Leos Müller, Tomas Nilsson, Universus Academic Press. Läs mer

Ett vykort från det förflutna

Nära dig av Lucie Whitehouse, Etta förlag. Läs mer

Fin skildring av en familj i kris

Välkommen till Amerika av Linda Boström Knausgård, Modernista. Läs mer

Franska revolutionen gör sig påmind

Istider av Fred Vargas, Sekwa förlag. Läs mer

Desertörerna som kom till Sverige

Desertörerna av Johan Erlandsson, Carlsson förlag. Läs mer

Fascinerande om relationer och språk

De polyglotta älskarna av Lina Wolf, Albert Bonniers förlag. Läs mer