Nu måste Postnords chefer vakna och agera. Från Högsta till lägsta chef.

Först Post- och telestyrelsens uttalande om att nu skall Postnord under lupp, sedan Expressens 2-sidiga reportage om kundernas Postvrede och till råga på allt Våra kunders ökande klagomål till Post- och telestyrelsen.

Har man jobbat ett antal år i Posten är man beklämd hur fort utförsbacken går. För inte så länge sen var vi brevbärare en populär yrkeskår som mötte våra kunder med glädje. Nu idag kommer det mycket pikar om Postnords utveckling/avveckling.

Man får skämmas över hur detta företag sköts i princip varje dag. Man ser verkligheten, men påpekar man detta är man en negativ person som inte skall ha någon löneökning.

På tal om detta har cheferna fortfarande så att de själv kan begära sin löneökning som det stod i Nyhetsposten för några år sen. Inte underligt att detta företag inte går framåt. Blir bara jasägare på detta sätt.

Dags att göra något åt hierarkin och börja lyssna på personalen längst ned i kedjan (Brevbäraren). Eftersom Vi är längst ned i Kedjan får vi alla problem som vi försöker lösa så länge vi har ork….

(Skriver under synonym, är rädd om min lilla lön.)

 

Fyra flöden=brevbärardöden